mandag den 28. november 2016

Essentielle olier i hverdagen

Dufte kan gøre dig glad, afslappet, sexet, rolig eller fuld af energi.








Generelt er det sådan, at alle former for citrus-dufte - altså appelsin, grape, mandarin og citron - gør os glade og i godt humør. 

Andre dufte som rosmarin, basilikum og pebermynte skærper koncentrationen og gør det lettere at fokusere på f.eks. en arbejdsopgave. 

Og er du stresset og urolig, er det duften af cedertræ, lavendel og rose, du skal indsnuse for at falde ned. Ylang ylang-duften får dig til at føle dig sexet

Give dit humør et skub i den rigtige retning, kan du uden problemer gå i gang med at eksperimentere med aromaterapi derhjemme.

Der siges, at man ikke skal bruge olierne i en duftlampe, hvor man bruger et fyrfadslys, et gør faktisk olierne mere giftige...

Istedet... bruge en diffuser, der via ultralys teknologi, samt det også bevarer det essentielle i olierne!

En anden metode er at blande en neutral massageolie med et par dråber æterisk olie og smøre kroppen ind i det - eller få en anden til at give dig massage med olien. 

Du kan også dryppe æterisk olie i badekarret

Eller du kan blande et par dråber olie i en neutral creme og smøre dig ind i den, når du gerne vil skubbe lidt til humøret.

Æteriske - eller essentielle - olier er koncentrerede planteolier, som er udvundet enten ved damp, presning eller ekstraktion. De er forholdsvis dyre og sælges derfor i flasker med helt ned til 5 ml. 

Til gengæld bruger man ganske lidt ad gangen, så selv en lille flaske holder længe.





Kan downloade Guiden til hvordan man bruger essentielle olier til vægttab... se i højre side af siden her!!! Eller link her: Guide!!!

Olier og Diffuser kan købes her: 

 OVERBY´S WEBSHOP








Ingen kommentarer: