onsdag den 22. februar 2017

Hvorfor spiser jeg Hair skin Nails?

Hvorfor jeg spiser "Hair Skin Nails", at det efter sigende skulle dette ekstrakt; "Amla" reducere grå hår, og dem er jeg så småt begyndt at få...

Amla

Samt mine negle var skøre og knækkede ret nemt. Derfor skulle jeg da også igang med dem, ligesom rigtig mange andre!!!


Samt at det også kunne gøre min hud stærkere og mere smidig indvendig fra...
Og hvem vil ikke gerne have et mere en mere strålende, ungdommeligt look? Have stærkere negle, blødere og glattere hud, og et “glans-værdigt” hår?
Tror de fleste gerne vil, og så er det ikke kun til håret gror hurtigere og stærkere...

Lige lidt omkring det...


Hair Skin Nails™ er et helt naturligt supplement, skabt til at nære dit hår, din hud og negle indefra og ud, med en unik formular, bestående af vigtige vitaminer, mineraler og kraftfulde plantebaserede næringsstoffer.
Hver beholder af HAIR SKIN NAILS™, indeholder 60 tabletter (1 måneds forsyning) med en foreslået brug af 2 tabletter pr dag, med et måltid efter dit valg, samt 8 glas vand.
Hair, Skin og Nails er pakket med vigtige vitaminer, mineraler og plantebaserede næringsstoffer.
•Zink og selen for at støtte sundt hår og negle •Biotin til at vedligeholde dit hår og hudens udseende og blødhed •Hjælper på at huden forbliver elastisk og stram •Hjælper kroppens naturlige produktion af kollagen

Hvordan virker det?
Hair Skin Nails kan prale af en navnebeskyttet blanding, af næringsstoffer og plantebaserede ingredienser, der naturligt øger produktionen af collagen og keratin i din krop, bekæmper de ødelæggende frie radikaler, og støtter celle fornyelsesprocessen for at sikre et optimalt sundhed indefra og ud.
Keratin og collagen er de vigtigste strukturelle proteiner der udgør fundamentet for dit hår, hud og negle - når de er ude af balance indvendig, vil din ydre fremtoning afspejle disse mangler, igennem svagt, kedeligt hår der knækker let, skøre negle, der flækker og knækker, og din hud viser tidligere ældningstegn.
Hair Skin Nails blev skabt med dig i tankerne, og indeholder kun de rette mængder af vitaminer, mineraler og plantebaserede ingredienser til at afbalancere kroppen, beskytter dine celler, og gør du føler dig lige så godt, som du vil se ud.

Når man skal bestille:
Havde i starten af december 2016, fået lavet lyse striber, netop for at skjule mine begynde grå hår... (griner) Og dette er kun 1½ måned inde i min 90 dages challenge... vildt
Kan også mærke mit hår føles mere spændstig, og ser mere frisk ud.
Kan helt klart anbefale det...





Kh. Anny Overby Anny.Overby@gmail.com

Ekstra....

Nogle af de Antioxidant-pakket planteekstrakter der er i:

Pakket af antioxidanter, enzymer, aminosyrer og endnu flere vitaminer og mineraler. Disse særlige ingredienser har alle vist sig at hjælpe med at gøre vores hår, hud og negle mere hydreret, stærkere og sundere at give dig, at ydre glød og glans, vi alle stræber efter!
Navnebeskyttet blanding af plantebaserede ingredienser: Nogle af dem: Vindruekerneekstrakt, Amla frugt ekstrakt, Padderok ekstrakt, Kombu Kelp, Oliven blads ekstrakt, Extramel (melon frugtkød koncentrat) m.m.
Gotu Kola


Så ... Hvor meget koster det?
Alle produkterne fra It Works! International, lige fra deres utrolige wraps til deres Hair, Skin & Nails kan købes som en engangs-Gæst eller som en gentagelse fordels kunde, og opnå 40% rabat.
***Note: Du kan bestille Hair, Skin & Nails med EN MÅNED´S FORBRUG til kr. 466,28 eller TRE MÅNED´S FORBRUG til ialt kr. 922,50 *** (***De 922,50 betales over 3 måneder i træk til 307,50)
Du kan nu bestille Hair, Skin & Nail her:http://overby.itworkseu.com/da/shop...
Skriv til mig, hvis du har brug for hjælp på email: Anny.Overby@gmail.com

P.S. Hvis du vælger at bestille for 3 måneder, kan du også tilføje andre It Works! Produkter og du vil være garanteret den fordels kunde rabatter hele livet!

Ingen kommentarer: