søndag den 12. februar 2017

Renser du også din hud forkert ?

Hvordan renser DU din hud?






Er vores hud mere beskidt end nogensinde før?
Er det ikke bare ironisk? Vi bruger virkelig meget energi og mange ressourcer på at få frisk ånde, fjerne al kropslugt og desinficere arme, hænder og fødder. Og alligevel er vores hud - kroppens største organ - bare beskidt. Virkelig beskidt.
De fleste kvinder bruger max. 20 sekunder på at rengøre deres ansigtshud, hvilket er sært, når man tænker på hvor meget tid, der bruges på f.eks., at lægge makeup og sætte hår. 20 sekunder er langt fra nok til at få din hud gjort ren i dybden. Og husk på, at vores hud bærer rundt på langt mere skidt i dag end på vores mødres eller bedstemødres tid.


Produkter med sunblock, vandfaste formler og "long-wear"koncepter sidder godt fast på huden, der blandes med hudens sebum (huden egen fedtproduktion) og skaber en tyk, voksagtig maske i løbet af dagen. Så står det klart, at et par plask med vand og 20 sekunder med dit renseprodukt ikke er nok til at trænge gennem dette lag af oliebaserede produktrester, der ligger som en hinde på hudens overflade. Den bliver på huden og forhindrer fugtcremer, boostere og andre hudplejeprodukter i at yde deres maximum. Istedet er den med til at gøre huden trist og mat at se på, samt forårsage tilstopninger, der kan føre til bumser.


Hvad skal du gøre så?
Vi anbefaler ItWorks! Cleanser der renser i skønsomt og mildt, da den kan bruges til alle hudtyper, som det første man starter med. De plante aktive stoffer, griber fat i de affaldsstoffer og produktrester, og de kan således skylles af huden med lunkent vand. Cleanser forbereder huden til en grundigere, dybere rens. 1-3x om ugen bruges Exfoliating Peel, så huden dobbeltrenses, vil den anden omgang gøre at den renses helt ned, og fjerner tilstopninger og andre affaldstoffer, der ellers vil forårsage urenheder. Sådan gør du:



  1. Hæld Cleanse ud i tørre hænder. Massér produktet ind på en lidt fugtig hud i dit ansigt for at opløse snavs og talg, og på dine øjne for at fjerne makeup. (undtagen mascara) Fokusér på områder med tilstopninger og ophobninger af døde hudceller. Fugt dine hænder og massér forsat for at skabe en let, mælkeagtig emulsion. Rens ansigtet med lunkent vand.
  2.  Der er forskellige metoder til hvert renseprodukt, men en ting er ens for alle - du skal bruge mere end 20 sekunder på at massere det ind i huden! Brug 2 minutter på at rense huden i dit ansigt og på din hals. Det virker måske som lang tid, men det er dét, der skal til for at alle affaldstoffer og produktrester er helt væk, og rensen har fået lov at virke i dybden.
  3. Afrens herefter med det anbefalede ItWorks Exfoiating Peel, 1-3x om ugen, for dybere afrens. Masseres let på en fugtig hud, og lad det side i 5-10 minutter, for at lade de aktive stoffer virke optimalt.


Video hvordan Exfoliating Peel bruges og virker:(klik på billedet)



Så er du også som de fleste mennesker... gerne vil have en sundere glød i ansigtet ?
Gerne vil være sikker på, at det du smører i dit ansigt også er af bedste kvalitet ?
Derfor jeg har valgt disse produkter her!

Du kan læse mere omkring dem her: KLIK HER

Fandt du værdi i dette indlæg? Så endelig del det med dine venner! Takker :-D 

Indtil næste gang...
Husk at være, og holde fokus på det positive <3 p="">
Kh. Anny Overby

Ingen kommentarer: